Utiliteitsdeuren

Technische deuren met de hoogste kwaliteit

Ben je op zoek naar een functionele en veilige deur met brandwerende, rookwerende, geluidwerende of inbraakwerende deuren? Of zoek je gewoon standaard utiliteitsdeuren voor jouw gebouw of ruimte? Dan ben je bij Van Vuuren Deuren aan het juiste adres. Bij ons vind je verschillende soorten binnendeuren die zelfs met elkaar te combineren zijn. Zo weet je zeker dat jouw gebouw veilig is tegen allerlei invloeden.

Eén overzicht van ons complete assortiment ontvangen? Vraag het digitale deurenboek hier aan.

Ons assortiment

Kwaliteit en certificeringen van utiliteitsdeuren

Onze utiliteitsdeuren zijn niet alleen functioneel en veilig, maar voldoen ook aan de hoogst geldende eisen voor brand-, rook-, geluid- en inbraakwerendheid, inclusief juiste certificeringen. Daarnaast maakt Van Vuuren zich hard voor een duurzame markt en verantwoord bosbeheer. Het FSC*keurmerk die onze utiliteitsdeuren hebben, laat zien dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen. Ook zijn we STIP-gecertificeerd, wat inhoudt dat honderd procent van de producten van Van Vuuren Deuren gemaakt is van hout en afkomstig is uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen.

Van Vuuren deuren combineren

Wellicht wil je niet alleen een rookwerende deur, maar ook een brandwerende deur. Dit kan van toepassing zijn voor hotels of ziekenhuizen. Maar andere combinaties zijn ook mogelijk. Wil je bijvoorbeeld geschikte utiliteitsdeuren voor een penitentiaire inrichting? Dan kan een inbraakwerende deur in combinatie met geluidwerend, rookwerend én brandwerend een optie zijn. Hebt je een bedrijfspand die je wil voorzien van nieuwe deuren? Dan kan de combinatie geluidwerend, rookwerend en brandwerend een goede keuze zijn. Wat je situatie ook is, Van Vuuren Deuren heeft voor je de oplossing op maat.

Iconen duurzaamheid BE
Functies combineren

Een greep uit het assortiment utiliteitsdeuren

Het is belangrijk om veilige en functionele binnendeuren te hebben die voldoen aan de huidige regelgeving. Gelukkig voldoen de utiliteitsdeuren van Van Vuuren Deuren aan deze regelgeving. Dit maakt een hotel, bedrijfspand of zwembad een stuk veiliger. Van Vuuren heeft verschillende binnendeuren:

  • Standaard deuren, bijvoorbeeld voor je woning of bedrijfspand;
  • Brandwerende deuren, bijvoorbeeld voor een ziekenhuis;
  • Rookwerende deuren, bijvoorbeeld voor een horecagelegenheid;
  • Geluidwerende deuren, zoals een bedrijfspand;
  • Inbraakwerende deuren, bijvoorbeeld in gevangenissen;
  • Vochtwerende deuren, bijvoorbeeld voor zwembaden;
  • Kogelwerende deuren, bijvoorbeeld voor banken.

Meer weten over Van Vuuren? Onze deur staat altijd open

Wil je graag één of meerdere deuren voor jouw hotel, woning, theater of ander gebouw? Heb je vragen over de mogelijkheden van onze binnendeuren? Of wil je graag een totaaloplossing op maat? Bekijk ons assortiment of neem gerust contact met ons op. Onze deur staat altijd voor je open, wij helpen je graag.

Medewerker Zoë Hiemstra

Meer weten over ons assortiment? Bel Zoë Hiemstra.

+31 (0)566 623 737

Toepassingen utiliteitsdeuren

Menu