Freeslijndeuren

Functionele deuren met een luxe karakter

Freeslijndeuren zie je steeds vaker. En terecht: met een paar eenvoudige, strakke lijnen geef je een deur heel veel karakter. Bij Van Vuuren kunnen we horizontale én verticale lijnen in onze deuren frezen. Bijvoorbeeld twee horizontale lijnen, maar ook drie of vier verticale lijnen naast elkaar. En we kunnen vierkante vlakken frezen. Wat je wensen maar zijn.

Utiliteitsdeuren met freeslijnen

Het bijzondere aan de freeslijndeuren van Van Vuuren, is dat we de gefreesde motieven kunnen aanbrengen op utiliteitsdeuren zoals brandwerende, geluidswerende en inbraakwerende deuren. Functioneel hoeft dus niet saai te zijn. Maar dat wisten we natuurlijk al: onze lijstwerkdeuren geven op een heel andere manier karakter aan onze utiliteitsdeuren.

Modellen

Welk model deur zoek je?

Bij Van Vuuren heb je keuze uit twaalf verschillende modellen. Wil je horizontale of verticale lijnen? Of wil je wellicht een vlak (of meerdere vlakken) vormen?

Deuren met horizontale freeslijnen

Ga je voor twee, drie, vier of zelfs vijf horizontale lijnen?

FH2

FH3

FH4

FH5

Deuren met verticale freeslijnen

Ga je voor twee, drie of vier verticale lijnen?

FV2

FV3

FV4

FV4-1

Deuren met freeslijnen – Specials

Ga je voor freeslijnen in de vorm van een vierkant of toch één horizontale lijn i.c.m. een verticale lijn?

FX1

FX1-1

FX2

FX4

V-groef

Freeslijndeuren met een V-groef

Anders dan bij lijstwerk, zit de freeslijn niet op, maar in de deur. Een CNC-machine freest de freeslijn in de deuren. We hebben gekozen voor een V-groef van 2 mm diep en 5 mm breed.

Om ervoor te zorgen dat de deur z’n functionaliteit kan behouden, maken we de freeslijndeuren iets dikker. Met het blote oog kun je dat niet zien, maar zo kunnen we wel garanderen dat een Akoestische deur precies zo geluidswerend is als we beloven. En dat een rookwerende deur aan de Europese normen voldoet. Qua afwerking kan je kiezen uit voor- en aflak. Dus de deuren worden minimaal één keer gegrond.

We houden de lijnen graag kort

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Of wil je graag eerst met eigen ogen zien hoe zo’n utiliteitsdeur met freeslijn eruit kan zien? Neem gerust contact met ons op. Bel bijvoorbeeld even met Yoran Bijlsma. Hij kan je alles vertellen over freeslijndeuren.

Medewerker Joost Hugense

Meer weten over freeslijndeuren? Bel Joost Hugense.

0566 623 737

Menu